Combatantele de sâmbăta trecută, din Podgorie, și-au păstrat vechile metehne, cu avantaj pentru gazde. Păulișul ia prea ușor goluri, dar găsește, oarecum, puterea să revină, în timp ce trupa ineuană pur și simplu nu e în stare să țină de un rezultat pozitiv. Când veșnic tânărul Dănuț Mițiți (44 de ani peste două săptămâni) a deschis tabela cu un șut de la 18 metri ce a lovit și bara (min. 16), se părea că Păulișul nu va avea probleme. Nu avea să fie așa, căci până la pauză „zărăndanii” au întors tabela. În minutul 33, Spătaru l-a lobat elegant pe Dulhaz de la 35 de metri, iar apoi D. Calancea și-a păcălit cu o deviere propriul portar la lovitura liberă bătută de pe dreapta de Botaș.
Același Dennis Calancea avea să se revanșeze după pauză cu golul de 2-2, după un lob elegant, fază la care oaspeții au cuzat o poziție de offside. Deși dominarea teritorială a fost totală, Păulișul a tremurat pentru victorie până în minutul 84. Atunci, Mițiți a pasat fumos pe colțul lung, iar Gugeanu a trimis imparabil în plasă.
Dacă gazdele se îndepărtează de zona fierbinte cu acest rezultat, ineuanii cad pe ultima poziție de clasament. „Luăm prea ușor goluri, ieri chiar două din nimic. Nu știu ce trebuie să se întâmple să ne concentrăm mai bine pe toată durata partidei. A trebuit să alergăm tot meciul după o victorie pe care am meritat-o clar după aspectul partidei. Mă bucur pentru autorul golului de 3-2, un tânăr jucător căruia îmi propun să-i dau și mai multe șanse. Concluzionând, sunte fericit pentru că punctele erau prioritare, dar nu aș vrea să mai trăim atât de periculos”, a spus Dănuț Mițiți, antrenor și jucător la Păuliș.
De partea cealaltă, Cristi Sculici spune că multe s-au decis la ieșirea de pe teren a viitorului utist, Dacian Zdrențan. „A acuzat o accidentare, iar în locul său a trebuit să introducem un copil de 15 ani. Nu am mai ținut deloc de minge la mijlocul terenului și, practic, adversarul a venit peste noi. Nu e deloc plăcut să ajungi pe ultima poziție în Liga a IV-a după ce acum un an evoluam cu succes în Liga a III-a, dar e un blocaj psihic la jucătorii care vin de mai sus. În județ, majoritatea jucătorilor vin la fotbal de plăcere, ai noștri au fost obișnuiți și cu un salariu bunicel, care acum întârzie de câteva luni. Conducerea a promis că va achita toate restanțele, a fost o negociere ce, din câte știu eu,
s-a încheiat fericit, jucătorii vor demonstra prin prestațiile din partidele următoare dacă au înțeles și acceptat situația”, a menționat antrenorul Ineului.
Formații:
Păuliș: Dulhaz – E. Calancea, Mariș, Ștefan (66 Bruț), Ambruș – D. Calancea, Savu, Asandului, Geanîm (84 Gugeanu) – Mițiți (90 B. Gherghel), Itu
Ineu: Pușcaș – Rădac, Iaroș, Karmanoczky, Hulbăr – Zdrențan (46 Belei), Jilavu, Spătaru, Botaș – Gavrilă, G. Mașniță (60 Dragoș).
Arbitri: Florin Saladea – Sebastian Pantea, Claudiu Lauko. Observatori AJF: Adrian Apătean, Ovidiu Coman

Recomandările redacției