Mitrea are din nou probleme, dar Huțan are destui „clienți” la antrenamente

0
405

hutanportariDacă luni i-a avut sub comandă doar pe Alex Mitrea și Roberto Bodea, Sebastian Huțan a trebuit să se ocupe de numai cinci portari la antrenamentul de marți dimineață. Celor doi li s-au alăturat juniorii Sebastian Mara, Răzvan Revesz și Răzvan Stanciu, care fac parte din lotul „republicanilor” cantonat și el la Moneasa până vineri.
De fapt, doar patru dintre ei au terminat ședința de pregătire în picioare și asta pentru că Mitrea a acuzat probleme la gambă și a fost menajat. „Fiindcă nu există zăpadă, iar antrenamentele se desfășoră în general pe suprafețe noroiase, gambele sunt foarte solicitate în această perioadă. Nu doar Mitrea acuză astfel de probleme, am mai avut plângeri și de la Vlad, Rus sau Piț”, a precizat fizioterapeutul Zsolt Nagy.
Mitrea a ratat două antrenamente și la mijlocul săptămânii trecute, când a avut probleme la mușchii spatelui. Se punea problema ca în locul său să urce la munte Revesz, dar asta numai pentru că al treilea portar din lot, Sebastian Mara a fost plecat la lotul național până duminică seara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.