Mitu și Sălăjan au decis „duelul” șoimilor

0
117

mituÎn plin proces de cunoaștere a tuturor jucătorilor din lot, Ionuț Popa și-a deplasat echipa la Lipova pentru un amical cu divizionara a patra ce începe și ea în weekend meciurile pe puncte. Pe un teren destul de denivelat, „șoimii” pîncotani nu și-au impus așa cum și-ar fi dorit jocul, însă tot au terminat în avantaj pe tabelă. A fost
2-0, prin reușitele semnate Mitu (dintr-un penalty obținut de Gîlcă în minutul 49) și Sălăjan, care a scăpat singur după un-doi cu Polgar și a tras pe lângă portar (min. 70).  Divizionara secundă a mai ratat o ocazie importantă prin Cioablă, care a fost găsit liber în careu de Dragalina, dar a finalizat greșit.
Amicalul, care s-a jucat pe durata a 75 de minute, nu a beneficiat de aportul pîncotanilor Cuedan și Rusu (în refacere după accidentări) și Voinea, care a fost învoit pe motive familiale, dar și a lipovanilor Trifoi, Edu și Țițca. În schimb, în „alb-negru” a debutat experimentatul mijlocaș de bandă, Vladu, care a mai jucat sub comanda lui Popa la Iași și Mioveni.
Formații:
Șoimii Lipova: Marinca – Orza, Moisă, Calancea, Denuț– Bortes, Popa, Cati, Borlean – Pavel, Petrilă. Au mai jucat: Iercan, Gornic, Zoica, Ghiță, Ghergar.
Pîncota: Pașcalău (30 Irimia, 60 Fila) – Maghici (40 Pantea), Lung (40 Lengyel), Traore, Siminic (40 Siminic) – Issa (40 Mitu), Suciu (40 Polgar) – Gavrilescu (40 Burian, 55 Huțanu), Dragalina (40 Gîlcă), Vladu (40 Bulzan, 60 Burian) – Cioablă (40 Sălăjan).
Fiindcă au etapă liberă în seria de Vest a ligii secunde, pâncotanii joacă un amical cu UTA II sâmbătă, la Șiria, în timp ce „șoimii” lui Marius Grad încep returul Ligii a IV-a la Sebiș, cu Național II.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.