destinyLiderul Ligii Naţionale de baschet s-a impus, aşa cum era de aşteptat, fără probleme în disputa de sâmbătă, cu CSM Universitatea Oradea. Jose Araujo le-a oferit o nouă şansă rezervelor, care cu excepţia Adelei Mercea, nu au reuşit să şteargă impresia proastă lăsată în partida cu Valosun Brno, din Liga Europei Centrale. Univ.Goldiş ICIM a jucat la turaţie maximă doar în primul sfert, încheiat cu 24-9, interval după care bihorencele au reuşit să facă faţă ceva mai bine atacurilor echipei gazdă.
Aradul s-a impus şi în celelalte trei sferturi, dar nu la diferenţe mari (17-13, 16-9, 13-6), iar la final tabela Polivalentei a indicat scorul de 70-37. În condiţiile diferenţei mari de valoare dintre cele două formaţii, liderul a pus accent în special pe apărare.
Williams şi restul lumii…
La rampă a ieşit din nou cea mai constantă jucătoare a campioanei „en-titre”, americanca Williams, cu 20 de puncte (1×3) şi 19 recuperări, se­condată de conaţionala Engelman, autoare a 14 puncte (2×3) şi 4 pase decisive. Pentru trupa lui Jose Araujo au mai evoluat: Mercea 9 (1×3), Brosovszky 6 (2×3), Cosby 6 (1×3), Crăciun 6, Rhoads 4, Manta 3, Milovanovic 2, Moraru şi Manea. Univ. Goldiş ICIM acumulează 37 de puncte şi rămâne pe primul loc în Liga Naţională, iar etapa viitoare joacă în deplasare la Olimpia Braşov.

Recomandările redacției