Miza UTA-ei în Valea Domanului, calificarea matematică în play-off

0
176

După ce a asistat la consumarea energiilor de către contracandidate în etapa intermediară, „Bătrâna Doamnă” are parte de o deplasare facilă în weekend. Sâmbătă dimineață (ora 11), arădenii dau piept cu una dintre formațiile deja retrogradate, care nici nu arată foarte bine în acest an.
Din cauza penalizărilor luate pe la comisiile federale, Metalul Reșița e la minus în clasament și nici nu există speranțe de ieșire de acolo din moment ce echipa a încasat 11 goluri și nu a marcat niciunul în două meciuri oficiale. Teoretic, utiștii nu ar trebui să aibă niciun fel de emoții sâmbătă, deși Cristian Todea nuanțează puțin: „Ar fi bine să avem emoții, dar constructive. Adică o dorință mare de a câștiga, și motivarea necesară pentru asta. Cu trei puncte, putem decide și matematic soarta noastră în ceea ce privește play-offul, având în vedere că ne mai așteaptă și victoria la masa verde cu Bihorul. Deși a început cu două înfrângeri, iar nivelul lor pare inferior chiar și față de turul campionatului, trebuie să rămânem concentrați și să ne găsim motivarea necesară. În astfel de meciuri, factorul motivațional este foarte important”.
În ton cu antrenorul secund al UTA-ei este și Marius Chindriș. „Este un meci pe care trebuie să îl tratăm cu maximă seriozitate. Nu putem rata șansa victoriei, clasamentul este foarte comasat și fiecare punct contează. Dacă vom fi destul de concentrați, ne vom întoarce acasă cu toate cele trei puncte. Un meci nu e câștigat dinainte, trebuie să fim atenți și să îl luăm în serios”, a punctat mijlocașul defensiv al „textiliștilor”.
Și fanii strâng rândurile pentru acest meci, dând următorul comunicat:
„Utiștii care vor să facă depla­sarea cu autocarul la Reșița trebuie să se înscrie la unul din nu­- me­rele de telefon: 0756.321.485 sau 0724.295.140, sau pe pa­gina de Facebook Suporter Club UTA. Plecarea va fi sâmbătă, 12 martie 2016, la ora 7.00 dimineața, din fața stadionului Francisc Neuman (UTA). Înscrierea este obligatorie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.