MKIDSZ, două zile de aniversare la Pecica

0
474

Cunoscuta zi de tineret, MKIDSZ Day se reîntoarce la Pecica cu ocazia celebrării a 10 ani de existență a Oragnizației Maghiare de Tineret din Pecia, MKIDSZ. Anul acesta, celebrarea se extinde și se va desfășura pe durata a 2 două zile pline de distracție și recreere.

Evenimentul va avea loc vineri, 24 august şi sâmbătă, 25 august, fiind îmbunatățit de organizatori pentru a oferi o experiență culturală și distractivă unică în județul Arad.

Minifestivalul îşi deschide porţile vineri la ora 17, în vecinătatea stadionului din Pădurice, cu o serie de concursuri şi programe distractive, printre care şi paintball. Tot atunci va avea loc şi concursul intitulat MKIDSZ Street Art, în cadrul căruia tineri artişti din judeţul Arad contribuie la atmosfera de festival prin lucrările lor de tip graffiti. Doritorilor li se pun la dispoziţie locuri gratuite de campare, în vecinătatea stadionului.

Deschiderea festivă va fi făcută la ora 19 de către preşedintele MKIDSZ, Tóth János, după care vor începe concertele. Organizaţia Maghiară de Tineret a invitat zece artişti apreciaţi, din ţară şi din Ungaria: Stereo Palma, Chris Lawyer, Newik, Suck My Disco, Roberto Rios, Teddy Queen, Shiver, N’Alin, Snazu şi Acoustic. Ordinea exactă a evoluţiei lor şi alte detalii utile vor putea fi aflate de pe pagina de Facebook a evenimentului, unde vor fi anunțate şi concursuri în cursul acestei săptămâni.

„Așteptăm toți cei interesați pentru a sărbători împreună cei zece ani de activitate ai organizației noastre, într-o atmosferă superbă. Intrarea este, ca de obicei, liberă!”, a transmis echipa MKIDSZ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.