femeieCriminaliştii arădeni au fost solicitaţi, sâmbătă după-masă, pe strada Lucian Blaga din municipiu unde a fost descoperit fără viaţă trupul unei femei. Cei care au făcut macabra des­coperire au fost chiar vecinii ei, miraţi că aceasta nu dă niciun semn de viaţă.
Aceasta locuia într-o încăpere să­răcăcioasă şi ducea un trai modest, vecinii spunând chiar că suferea şi de afecţiuni cardiace. Neştiind ce se întâmplă cu ea, oamenii au mers să vadă despre ce e vorba şi aşa au des­coperit că femeia era moartă, cel mai probabil de câ­teva zile.
Imediat, vecinii s-au gândit la ce e mai rău şi au chemat poliţiştii care au deschis o anchetă. „Este vorba des­pre o femeie în vârstă de 75 de ani care a fost găsită decedată în locuinţă. Echipa de criminalişti s-a deplasat la faţa locului, s-au făcut verificări dar nu sunt suspiciuni. Totuşi, aşteptăm rezultatele medico-legale pentru a finaliza acest caz”, a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad.
Trupul femeii a fost transportat la morga Spitalului Clinic Judeţean Arad pentru ne­cropsie. Legiştii vor spune la final, cu exactitate din ce cauză a murit femeia.

Recomandările redacției