Moarte subită – un fost politician și director local și-a pierdut viața

0
938

Tată a două fetițe și soț, fost politician local, juristul Laurențiu Hălmăgean a trecut în neființă, la doar 43 de ani. Acesta ocupase în trecut, funcția de director adjunct al Casei Județene de Pensii Arad.

Laureanțiu Hălmăgean a murit subit, în somn, în cursul nopții de luni spre marți.

Surse apropiate acestuia susțin că a fost vorba de un infarct miocardic, perfida boală a inimii instalându-se fără să dea semne clare, înainte de stop cardiac. În seara de ieri, Laurențiu a participat chiar la o partidă de fotbal și nu avea simptome care să prevestească fatidicele momente ce au urmat. După infarct, medicii nu l-au putut salva.

Atât familia, cât și prietenii și persoanele apropiate lui au fost șocate, întrucât nu își pot justifica decesul fulgerător al acestuia.

Juristul Laurențiu Hălmăgean a fost președinte al organizației municipale PSD Arad (2011-2012) și director adjunct al Casei de Pensii Arad. În această instituție a fost angajat încă din 2003, iar postul de director adjunct i-a revenit în perioada 2009 -2010. Colegii din cadrul Casei Județene de Pensii sunt mâhniți de pierderea acestuia. Cei care l-au cunoscut pe Laurențiu spun că a fost un om cald, care emana energie pozitivă și un bun profesionist.

Atât munca sa în această instituție importantă – Casa de Pensii, cât și implicarea sa în politică au fost apreciate de-a lungul timpului.

Dumnezeu să îl odihnească!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.