Mobilizare pentru resurse în sistemul medical: o nouă campanie a fost lansată de cluburi din Arad

0
591

Medicii și unitățile spitalicești în general rămân fără resurse medicale în această perioadă, pe fondul pandemiei de coronavirus, până la găsirea unor soluții viabile și sigure la nivel național. Societatea civilă și organizații arădene se mobilizează pentru susținerea cadrelor medicale și la Arad.

Astfel, cluburile Rotary, Rotaract și Interact Arad Cetate doresc să tragă un semnal de alarmă asupra situației actuale. 

„Susținem toți medicii care se află în prima linie în această perioadă critică. Pentru tot efortul și pericolele la care se expun pentru sănătatea noastră, vă propunem să ne unim cu toții forțele și să le oferim la schimb un ajutor. Am pregătit o strângere de fonduri unde puteți dona orice sumă de bani și unde vă puteți invita prietenii să doneze și ei. Pentru că, pe zi ce trece medicii rămân fără resurse în ceea ce privește necesarul specific (n.r măști, mănuși, combinezoane, injectomat, laringoscop etc). Pentru toți cei care doresc să ajute la dotarea medicilor arădeni, apelați la numărul de telefon/ trimiteți un mesaj pe whatsapp: Cristina Para – 0723 240 999, Mihaela Mic – 0786 470 240, Sandra Cuș – 0745 207 508. Noi suntem solidari cu medicii arădeni!“, este anunțul făcut Rotary Arad Cetate și Interact Arad Cetate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.