Mobilizare suplimentară pentru orădeni? „Am fi naivi să credem că Luceafărul și Energeticianul nu vorbesc aceeași limbă”

0
598

După cinci etape, UTA ocupă o poziție pe podimul ligii secunde, țintită de mai multe formații care nu și-au ascuns intențiile de promovare. Una dintre acestea este și Energeticianul, formație patronată de Nicu Sarcină, aceeași persoană ce deține „hățurile” și la adversarul de sâmbătă al „Bătrânei Doamne”.
Pornind de aici, e de așteptat ca formația lui Cristi Lupuț să aibă o motivație în plus în fața „roș-albilor”. „Am fi naivi dacă am crede că Luceafărul și Energeticianul nu vorbesc aceeași limbă ținând cont că au același patron. Ambele sunt susținute financiar de un om pe care eu îl apreciez (n.a. Nicolae Sarcină), în general res­pect oamenii care investesc în fotbal. Dacă nu era acest patron, Luceafărul Oradea se desființa anul trecut și chiar dacă situația nu este normală, cu două echipe în Liga a II-a deținute de aceeași persoană, îl felicit pentru că bagă bani în fotbal. Așadar, cred că va exista o motivație din partea celor de la Oradea, din mai multe motive. Pentru că întâlnesc o echipă ce vine după o victorie în deplasare, dar și datorită banilor, pentru că ei joacă pe prime frumoase”, a menționat Ionuț Popa, antrenorul principal al UTA-ei.
Puțină lume știe că președintele celor de la Luceafărul Oradea este o femeie. Lucia Vladimirescu conduce destinele formației de pe Crișul Repede din august 2017, fiind o asociată a omului de afaceri gorjean, Nicu Sarcină. Suporterii arădeni care vor face deplasarea pentru meciul de dimineață, de la Sânmartin, trebuie să știe că biletul de intrare este destul de piperat,
respectiv 25 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.