„Mobilizează-te!” – provocare la mișcare, pentru arădeni: pe 1 mai începe numărarea kilometrilor

0
480

Provocare la mișcare – Primăria Zimandu Nou și Asociația „Mobilizează-te!”organizează o competiție pentru arădenii iubitori de natură și sport. Mai mult, tot atunci are lor Festivalul de muzică folk de la Utviniș.

Pe 1 iunie, toți arădenii amatori de mișcare și iubitori de muzică românească de calitate sunt așteptați aici, la cea de a treia ediție a festivalului, precum și la o competiție de alergare.

Până atunci, prin folosirea RUNTASTIC vor fi monitorizați cei care aleargă cei mai mulți kilometri timp de o lună. Efortul lor va fi recompensat.

Dacă te simți pregătit, de la data de 1 mai 2019, descarcă aplicația RUNTASTIC pe telefon și începe alergarea. Este important ca la fiecare alergare să activezi aplicatia RUNTASTIC, care este gratuită și apoi să … alergi! Alergarea o faci pentru tine în primul rând! Apoi, pentru că poți fi și tu campion!!! Ne vedem la 1 Iunie în pădure la Utviniș, unde vom avea dimineața, competiții pentru copii, cu premii. Spre seară va fi multă muzică bună, degustare de ceaun și premierea celor mai buni alergătrori! Nu te speria, în competiție sunt acceptați doar amatorii! Nu mai sta pe gânduri. Pregătește-ți echipamentul! A mai rămas o zi până la startul competiției! La 1 mai începem numărarea kilometrilor împreună!“, susțin reprezentanții Asociației „Mobilizează-te!”.

De pe 1 mai va fi prezentat regulamentul competiției pe facebook, pe pagina Primăriei Zimandu Nou sau pe pagina Asociației „Mobilizează-te!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.