Moby vorbește despre muzică, alcool și absența la înmormântarea mamei sale, într-un nou documentar

0
247

Muzicianul american Moby se destăinuie într-un nou documentar, în care vorbeşte despre avantajele şi dezavantajele statutului de celebritate, dar şi despre faptul că nu a reuşit să ajungă la înmormântarea mamei sale după ce consumase prea mult alcool, informează Reuters.

În ”Moby Doc”, muzicianul de 55 de ani povesteşte despre perioada în care a avut probleme cu drogurile, despre activismul pentru drepturile animalelor şi succesul în topurile muzicale odată cu albumele care au ajuns pe prima poziţie – ”Play”, din 1999, şi ”18”, lansat trei ani mai târziu.

”Momentul din documentar căruia o grămadă de oameni cu care am vorbit par să-i dea o mare importanţă este când povestesc că am fost băut şi mahmur şi că am dormit când se desfăşura înmormântarea mamei”, a declarat Moby pentru Reuters.

”Deşi pare destul de ciudat, mama mea avea un minunat şi bizar simţ al umorului şi cred că ar fi fost chiar amuzată de întâmplare, poate puţin îngrozită… Într-un fel, la fel cum sunt şi eu când nişte străini îmi cer socoteală pentru ce am făcut, cred că ar fi de părere că este amuzant într-o oarecare măsură”, a mai spus artistul.

Pe numele său adevărat Richard Melville Hall, Moby, un star al muzicii electronice, vorbeşte totodată şi despre copilăria sa dificilă şi despre momentul în care a descoperi muzica. Documentarul conţine înregistrări din concerte, animaţii şi un interviu cu cineastul David Lynch.

”Principala mea conştientizare este că nu poţi repara probleme interioare cu lucruri externe. Nu poţi îndrepta probleme psihologice, probleme personale cu faimă sau cu succes sau cu materialism sau cu validare externă”, a mai spus Moby.

”Şi asta este ceea ce încerc să arăt în film pentru că am încercat atât de tare şi atât de mult timp să-mi repar experienţa condiţiei umane cu lucruri externe. Şi totuşi, la finalul filmului, rămân în acelaşi loc, ca şi cum aş zice ‘ei bine, asta nu a mers”’, a mai declarat muzicianul.

Moby va mai lansa săptămâna aceasta albumul ”Reprise”, care conţine versiuni noi ale unor melodii precum ”Go” şi ”Why Does My Heart Feel So Bad?”.

”Jumătate din album este compus din melodii pe care, dacă aş fi fost unul dintre fanii mei, aş fi vrut să fie pe acest disc”, a spus el.

”Iar cealaltă jumătate sunt… cântece mai obscure de-ale mele pe care le iubesc cu adevărat, pe care am dorit să le reiau alături de un cor de muzică gospel, cu o orchestră sau cu un cvartet de coarde. Iar albumul e atât de interesant pentru că, într-un fel, eu sunt persoana care iese cel mai puţin în evidenţă”, a mai spus muzicianul. 

Sursa: agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.