Modernizarea străzilor din comună „pe drumul cel bun“

0
609

Lucrările de asfaltare a străzii Nicolae Bălcescu din Ghioroc, strada cu terenul de fotbal, au fost finalizate în cursul acestei luni. Această lucrare de asfaltare este prevăzută în programul naţional PNDL, program prin care comuna Ghioroc a obţinut finanţarea asfaltării a 5,7 km de străzi. Din acest proiect a mai rămas de asfaltat, strada Crişan tot din satul Ghioroc, lucrările la această stradă urmând să fi începute ulterior deoarece aici au fost executate lucrări la ca­nalizare şi trebuie să treacă o perioadă de timp până se va tasa suficient stratul superior al terenului. Tot în acelaşi proiect sunt incluse şi două străzi din Cuvin, strada Valea Satului şi strada Andrei Şaguna şi o stradă din Miniş, strada Valea Bisericii.
De asemenea, din bugetul local vor mai fi asfaltate accesele la toate cimitirele din comună.
De menţional, faptul că administraţia locală a comunei Ghioroc, în frunte cu primarul Corneliu Popi-Morodan au în plan asfaltarea a încă 7,3 km de străzi în plus faţă de cele mai sus men­ţionate. Finanţarea acestor lucrări va veni prin programul de dezvoltare PNDR.
În privinţa lucrărilor de pietruire a drumurilor din comună, lucrările au fost deja începute, după cum s-a anunţat, la sfârşitul acestei luni, fiind făcută recent şi achiziţia de griblură. De asemenea, lucrările de pietruire depind şi de vreme, deoarece în caz de ploaie multă nu se va putea        interveni cu buldoexcavatorul deoarece se va face multă mocirlă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.