Modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe continuă

0
335

upu 1[1]

Procesul de extindere şi modernizare a Unităţii de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a intrat într-o nouă etapă.

În prezent se lucrează în spaţiul în care a funcţionat până acum UPU, activitatea fiind mutată în spaţiul recent amenajat.

„S-au finalizat lucrările de extindere, însumând 445 mp, iar întreaga activitate de urgenţă a fost mutată în noul spaţiu. În prezent, se lucrează la modernizarea vechii locaţii, care are o suprafaţă de 615 mp. După finalizarea tuturor lucrărilor, întregul judeţ va beneficia de o Unitate de Primire Urgenţe modernă şi spaţioasă, având ca scop esenţial salvarea de vieţi omeneşti şi îmbunătăţirea calităţii actului spitalicesc”, a afirmat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Până la finalizarea lucrărilor de modernizare din vechea locaţie a UPU, accesul la serviciile de urgenţă se face prin spate, în noul spaţiu amenajat. „Doresc pe această cale să mulţumesc anticipat tuturor celor care vor apela în perioada următoare la serviciile de urgenţă pentru disconfortul creat. Îi asigur pe toţi arădenii că, după finalizarea lucrărilor, Unitatea de Primire Urgenţe va fi una dintre cele mai moderne din ţară”, a completat Nicolae Ioţcu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.