Moise și-a făcut cadou două „asisturi” de ziua sa: „Să ne lăsăm toată energia pe teren cu Dinamo!”

0
305

Laszlo Balint a apelat la trei juniori pe toată durata partidei de la Târgu Jiu. Unul dintre ei, Damian Isac, a fost perechea lui Romario Moise în centrul liniei mediane, acolo unde „roș-albii” au arătat mult mai bine decât la meciul cu Mioveniul. Asta, poate și datorită zilei foarte bune prinsă de fotbalistul împrumutat de la Astra Giurgiu, care a făcut bine ambele faze ale jocului.
Chiar în ziua în care a împlinit 24 de ani, Romario Moise și-a trecut în cont și două pase decisive, ambele din corner, pentru C. Rus, cu mențiunea că la prima pe traiectorie s-a aflat și Ioniță. „A fost un meci pe care l-am controlat pe toată durata sa. Am avut unele probleme la fazele fixe, dar se mai întâmplă. Mă bucur că am câștigat la o diferență de trei goluri și suntem acolo, în față. Personal, am avut o perioadă de acomodare, am început să mă cunosc mai bine cu toți colegii, cu staff-ul și cu tot ce însemnă UTA. Sper ca randamentul meu să crească de la meci la meci și să legăm cât mai multe victorii”, a punctat mijlocașul arădenilor. Următoarea partidă oficială a „Bătrânei Doamne” e în compania prim-divizionarei Dinamo, în
16-imile Cupei României. „Va fi un meci frumos, genul de meci pentru care ne-am apucat de fotbal. Trebuie să ne lăsăm toată energia pe teren și să încercăm să câștigăm”, a mai spus sărbătoritul zilei în „alb-roșu”, felicitat imediat după ultimul fluier de colegi și staff.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.