Moise și execuțiile balsam pentru clasamentul UTA-ei: „Câștigăm în 11 și toți am fost la cel mai înalt nivel”

0
204

Romario Moise a fost din nou omul me­ciului pentru UTA. După lovitura liberă bătută perfect peste zid și mai ales „foarfeca” din jocul de la Reșița, mijlocașul împrumutat de la Astra a înscris încă două goluri frumoase cu Viitorul Pandurii. Primul, printr-un șut cu exteriorul, iar cel de-al doilea dintr-o nouă lovitură executată fără speranță pentru portarul advers.
„Sunt într-un moment bun, am reușit să marchez două «duble» în două me­ciuri consecutive și mă bucur mult că-mi ies unele execuții. Am început să mar­chez, să ies în evidență. Dar, nu contează asta, contează să câștigăm, să ne vedem de drum și să ne atingem obiectivul. O să urmeze o perioadă grea, trebuie să fim bine mental și fizic”, a punctat eroul momentului în „alb-roșu”
Cristian Lupuț, tehnicianul adversarilor de duminică, a considerat că meritul pentru victorie îi aparține exclusiv lui Moise, însă tehnicul mijlocaș nu e de acord: „Nu cred asta, pentru că toți am jucat bine, nu am fost numai eu pe teren. Suntem 11 și toți am fost la cel mai înalt nivel și s-a văzut, pentru că am câștigat”
Execuția senzațională de la Reșița l-a făcut celebru pe Romario Moise inclusiv în presa din străinătate. În plus, multă lume i-a trimis feli­citări mijlocașului împrumutat de UTA de la Astra Giurgiu. „M-am bucurat mult că am fost atât de mediatizat, dar nu contează neapărat cum marchez, contează doar să marchez și să ia echipa cele trei puncte. Cele mai importante felicitări pentru mine sunt de la iubita mea, de la părinți și de la fratele meu. Apoi, de la restul familiei și apropiați. M-au felicitat și foști colegi de la Astra, Alibec, Budescu, Silviu Lung Jr. Până la urmă, contează să îmi fac jocul și să îi fac să mă felicite în continuare. Dintre antrenori nu m-a felicitat nimeni în mod special, dar, oricum, singurul care contează este tehnicianul nostru. Mă bucur că el are ocazia să mă felicite”, a mai spus fotbalistul de 24 de ani al arădenilor.
Așadar, loviturile libere sunt specialitatea casei a fotbalistului cu prenumele celebrului brazilian, Romário de Souza Faria. „Nu
exersez chiar la fiecare antrenament, dar exersez loviturile libere, o făceam și la Astra, o fac și aici. Îmi place să ies în evidență prin lovirea mingii pentru că fac acest lucru foarte bine, mă bucur că îmi iese și la meci” a mai declarat Moise după partida de azi.
Întrebat dacă împrumutul său de la Astra Giurgiu la UTA s-ar putea încheia în iarnă, Moise nu a avut un răspuns clar: „Nu vreau să vorbesc despre viitor, chiar nu știu, nu am vorbit cu cei de la Astra”. Ceva mai aplicat a vorbit pe subiect antrenorul Laszlo Balint: „Din ce știu eu, contractul lui Moise e ferm până în vară. Eu mă bucur că s-a adaptat foarte bine la noi, dă un randament bun și foarte bun. Și nu mă raportez doar la goluri, dar și la respectarea sarcinilor tactice. E un jucător cu calitate mult peste nivelul ligii secunde și mă bucur că am reușit să îl conving să vină la proiectul UTA. A venit cu sufletul deschis și joacă foarte bine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.