Moldovan: „Punct meritat pe un teren dificil, care sper să ne ajute în perspectiva promovării”

0
354

Chindia a plecat cu un punct norocos de la Arad, după două goluri marcate cu larga contribuție a lui Roberto Bodea. Trupa antrenată de Viorel Moldovan își păstrează a doua poziție în clasament, dar foarte probabil va rămâne cu doar un punct în fața Universității Cluj, care joacă, mâine, pe terenul „lanternei roșii” Dacia Unirea Brăila.
Viorel Moldovean părea mulțumit de rezultat, mai ales că echipa sa a fost condusă de două ori de „roș-albi”. „Știam că vom avea un meci complicat aici la Arad, am întâlnit o echipă foarte bună, mai ales pe teren propriu. Au în componență jucători cu experiență, care au jucat în Liga I, nu a fost ușor. Dar, până la urmă, mă bucur că am reușit să terminăm la egalitate și să luăm un punct pe un teren dificil. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru risipa de efort, sper ca acest punct să ne ajute în perspectiva promovării. Cred că e un rezultat echitabil, am avut în partea a doua niște momente mai bune, am reușit să restabilim egalitatea, eram într-un moment important, dar, din păcate, am primit golul doi și ne-am destabilizat. Am și riscat, am schimbat sistemul, am împins mai mult jocul în benzi. Am reușit până la urmă să egalăm, puteam să și câștigăm la acea ocazie a lui Neicuțescu, dar, la fel de bine, puteam pierde pentru că am oferit prea multe spații” au fost cuvintele fostului internațional după meciul de astăzi.
Partida de pe „Motorul” a fost prima a lui Moldovan la Arad din postura de antrenor: „Îmi place Aradul, UTA este un club cu tradiție, cu istorie multă în spate. Îi doresc succes în continuare pentru că merită să fie pe prima scenă fotbalistică. Sper să se termine cât mai repede și noul stadion, nu este ușor să joci pe acest sintetic, intervin multe accidentări când ai un sezon atât de încărcat”.
În cursul acestei săptămâni, Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat că echipele care nu au un stadion de Liga I în propriul județ nu ar trebui să primească licența pentru prima ligă. Replica tehnicianului Chindiei a fost următoarea: „Sunt concentrat pe ceea ce avem de făcut, nu o să îmi pierd energia comentând ce au spus cei de la LPF.”
Peste o săptămână Chindia are un derby de clasament, la Târgoviște sosind liderul Academica Clinceni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.