Moment de mândrie la ,,Moise”: Laura Preda, locul III la Olimpiada Internațională de limba engleză

0
399

 Colegiul Național ,,Moise Nicoară”, se mândrește din nou cu performanța unui elev. De această dată, Laura Preda, elevă în clasa a XI-a A, coordonată de prof. dr. Vanda Stan, a obținut locul al III-lea, la Faza Mondială a Olimpiadei Internaționale de Limba Engleză 2021.  Concursul s-a desfășurat în perioada 19-21.09.2021, în Lido di Jesolo, Italia. Olimpiada Internațională Hippo este destinată elevilor între 6-19 ani, anul acesta bucurându-se de un număr impresionant de 48.125 participanți în faza preliminară, 5.964 în semifinală și 186 în finală.

Probele concursului sunt similare examenelor Cambridge, cuprinzând cele patru testări specifice: Reading, Writing, Listening, Speaking. Nivelul de dificultate a fost determinat în funcție de vârstă, astfel, fiecare participant concurând cu elevi de același nivel.

„Hippo a reprezentat pentru mine o experiență inedită, care nu numai că m-a ajutat să îmi dezvolt competențele lingvistice în limba engleză, dar mi-a oferit posibilitatea de a interacționa cu oameni din peste 40 de țări din întreaga lume. Așadar, după mai bine de un an de competiții desfășurate online, participarea la această olimpiadă m-a ajutat să realizez importanța implicării în astfel de proiecte internaționale. Mă bucur că am avut onoarea să reprezint Colegiul Național „Moise Nicoară”, și, totodată, România în cadrul acestei competiții prestigioase. M-am pregătit intens pe parcursul verii și consider că munca depusă a fost răsplătită”, declară Laura.

,,Felicitări, Laura, suntem mândri să fim colegii și profesorii tăi”, spun cu mândrie cei de la Moise Nicoară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.