taiere panglica spectacol copiiUn rezultat al bunei relaționări pe care administrația orașului Chișineu-Criș și primarul Gheorghe Burdan o au cu firmele care funcționează pe teritoriul orașului îl constituie și sprijinul pe care acestea îl acordă comunității locale. În unele domenii mai ales de ordin social.
Astfel, luni, a avut loc o inaugurare „fulger“ a unui obiectiv important pentru copiii orașului: este vorba de sala de dans din cadrul Casei de Cultură a orașului.
Deosebit este însă faptul că toată cheltuiala acestor modernizări și reabilitări – în valoare de peste un miliard de lei vechi – a fost suportată de firma Quala Pack din Nădab.
Panglica inaugurală a fost tăiată de primarul orașului, Gheorghe Burdan în prezența unui numeros public dar și a directorului firmei – Claudio Mondin și a inițiatoarei acestei acțiuni Aniela Mladin, tot din cadrul firmei. Și pentru a onora cum se cuvine inaugurarea acestei săli care, pe lângă moderni­zarea completă beneficiază și de un întreg… perete de oglinzi – mai multe echipe de copii au susținut programe de câte trei minute de dans – trei mi­nute de foc, după aprecierile celor pre­zenți – în care au vrut să demonstreze ceea ce știu deja și să sugereze ce minuni vor putea face mai departe uzând de aceste noi și deosebite condiții.

Lasă un răspuns

Recomandările redacției