taiere panglica spectacol copiiUn rezultat al bunei relaționări pe care administrația orașului Chișineu-Criș și primarul Gheorghe Burdan o au cu firmele care funcționează pe teritoriul orașului îl constituie și sprijinul pe care acestea îl acordă comunității locale. În unele domenii mai ales de ordin social.
Astfel, luni, a avut loc o inaugurare „fulger“ a unui obiectiv important pentru copiii orașului: este vorba de sala de dans din cadrul Casei de Cultură a orașului.
Deosebit este însă faptul că toată cheltuiala acestor modernizări și reabilitări – în valoare de peste un miliard de lei vechi – a fost suportată de firma Quala Pack din Nădab.
Panglica inaugurală a fost tăiată de primarul orașului, Gheorghe Burdan în prezența unui numeros public dar și a directorului firmei – Claudio Mondin și a inițiatoarei acestei acțiuni Aniela Mladin, tot din cadrul firmei. Și pentru a onora cum se cuvine inaugurarea acestei săli care, pe lângă moderni­zarea completă beneficiază și de un întreg… perete de oglinzi – mai multe echipe de copii au susținut programe de câte trei minute de dans – trei mi­nute de foc, după aprecierile celor pre­zenți – în care au vrut să demonstreze ceea ce știu deja și să sugereze ce minuni vor putea face mai departe uzând de aceste noi și deosebite condiții.

Recomandările redacției