Leo Iorga trece din nou prin momente grele, din cauza cancerului, boală cu care artistul se luptă de multă vreme. Chiar dacă acesta trece prin tratamente chinuitoare,  nu renunță la scenă și susține concerte în continuare, potrivit liberatea.ro
Leo Iorga a vorbit din nou des­pre perioada grea pe care o traversează. „M-ați prins cu aripa rănită. Sunt chiar în zilele alea dificile, nu ca femeile. Mă bucur că mi-ai dat posibilitatea celor care ne privesc să le spun că se poate. În România, este foarte greu pentru toți. Costurile sunt foarte mari. Dacă nu aveam fanii și pe voi, poate că nu mai eram în viață”, a dezvăluit artistul la Antena Stars. „Fiecare trebuie să se gândească și la el, să facă o introspecție și așa știi să îl ajuți și pe cel de lângă tine. Mă bucur că am intrat în direct. Vin cu drag. Aștept să vin cu o surpriză plăcută, sper să îmi crească și părul. Situa­ția este simplă. Eu fac ce mă îndrumă medicii și Dumnezeu să fac. În ultimele două-trei zile, mi-am refăcut un plan de viață, în care să primez și eu și mă gândesc să îi ajut pe cei care se confruntă cu aceste probleme”, a mai spus Leo Iorga.
În urmă cu patru ani, Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, iar de atunci, artistul urmează un tratamant dureros. Din cauza citostaticelor, acesta a rămas din nou fără păr. Chiar dacă se luptă cu boala cruntă, cântăreţul, în vârstă de 51 de ani, nu vrea să renunţe la scenă. Leo Iorga  ne-a mărturisit recent, că după cele două intervenții pe creier de anul trecut a suferit o depresie puternică, în urma șocului post-traumatic, pe care însă a reușit să îl trateze. „În momentul în care ești depresiv există un singur „avantaj”: faci o introspectivă care te determină să alegi între comoditatea ple­cării către alte tărâmuri sau lupta continuă pe care trebuie să o ai în fiecare zi aici pe pă­mânt. Viața însăși este o luptă. Stresul este maxim și de mul­te ori te întrebi dacă merită. Starea mea generală este bu­nă acum, obosesc mai repede, dar mulțumesc lui Dumnezeu dozarea pe scenă este OK și asta mă determină să merg mai departe până când pot”, ne-a spus Leo.    (A.D.)

Recomandările redacției