monacDupă Marius Staicu, un alt component al Pâncotei în prima parte a sezonului s-a despărțit prematur de gruparea din Podgorie. Sau cel puțin asta se înțelege din neprezentarea la trei dintre antrenamentele săptămânii trecute a lui Cristian Monac. Fotbalistul care a evoluat la UTA până în vara acestui an declara că dorește să se lase de fotbal, dar oferta „șoi­milor” l-a readus în „iarbă”.
Tânărul mijlocaș a avut șansele sale din partea lui Dan Cuedan, însă nu a reușit mare lucru, iar ultimele etape l-au prins pe Monac pe banca de rezerve sau în tribună. „Nu s-a mai prezentat la program, mai multe nu știm despre el. I-am întins o mână de ajutor în vară, speram să-l reintroducem în circuit într-un moment de cotitură al carierei sale, dar… Nu știu ce are de gând, am înțeles că ar vrea să plece din nou din țară, ar fi o pierdere pentru fotbalul arădean. Calități de fotbalist are din plin, doar că nu era în cea mai bună perioadă din punct de vedere fizic și mental”, consideră Pavel Piroș.
Președintele „șoimilor” nu știe exact și care va fi drumul lui Issa, mij­locașul de culoare fiind lăsat în afara lotului de 18 și la confruntarea cu reșițenii. „El face parte din familia noastră, sperăm să rămână cu noi și să devină fotbalistul pe care-l știam cu toții și de care s-au atașat și suporterii noștri. Dar, până la urmă, el este cel care va alege. Se pare că nu a renunțat la gândul de a pleca în Franța”, a adăugat Piroș.

Recomandările redacției