Monac i-a luat fața lui Voinea: „Doream să-l schimb, dar nu am mai apucat”

0
182

monacmotMomentul „cheie” al confruntării UTA – Minerul Motru s-a consumat la 17 minute de la reluarea părții secunde. Având un cartonaș galben după ce a protestat la o decizie a asistentului Ghiciulescu, Cristian Monac s-a întrecut pe el în minutul 62. A făcut un fault destul de dur asupra lui Schinteie, a fost iertat de „central”, iar după nici 15 secunde l-a culcat la pământ și pe Fărcășanu la 25 de metri de buturile lui Boșneag. De această dată, craioveanul Omar Dumitrică a scos din buzunar „galbenul” și imediat cartonașul roșu pentru tânărul mijlocaș „textilist”.
Din acel punct, „Bătrâna Doamnă”, având și așa doi-trei fotbaliști cu pro­bleme medicale, a cedat inițiativa gorjenilor și în loc să forțeze golul victoriei a riscat să piardă partida. „I-am spus încă de la pauză lu Monac să fie atent căci avea deja un avertisment. Îmi pare rău că nu l-am schimbat puțin mai repede, îl aveam pregătit pe Marcu. Fiindcă este un copil, a acționat nesăbuit, nu a știut să-și păstreze calmul. În acel moment, ne-am rupt, unii fotbaliști de abia mai stăteau în ghete și nu am mai pus sub presiune echipa oaspete, așa cum ne-am fi dorit”, a explicat Florian Voinea, antrenorul interimar al „alb-roșiilor”.
Din fericire, Monac va fi apt la următorul meci de campionat și asta pentru că își va ispăși etapa de suspendare odată cu victoria la „masa verde” în fața Universității Craiova. Peste zece zile, în disputa de acasă cu FC Olt Slatina, pe gazon va reveni și căpitanul George Neagu și – bineînțeles – Alex Sălăjan și Sidnei Faye.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.