supermotoCampionatul Mondial de Supermoto revine la Arad pe 18 mai, competiţia consumându-şi etape în România în 2003, la Bucureşti şi un an mai târziu în oraşul nostru. Clubul „Arici Supermoto” va fi protagonistul principal al organizării din primăvară, campionul naţional de supermoto şi medaliatul cu bronz european Sorin Trăistaru având încredere că totul va ieşi bine: „Pentru a organiza o etapă de Mondial este nevoie de pregătirea circuitului, a tribunelor, a boxelor, toate la standardele impuse. Plus că se depune o sumă de bani, desigur confidenţială. Sunt ferm convins că vom satis­face cerinţele Federatiei Internaţionale de Motociclism”, a spus Trăistaru pentru rorace.ro.
Beneficii de pe urma etapei din 18 mai
Pilotul arădean se bucură că sporturile cu motor încep să câştige teren şi în Arad, dar şi în întreaga ţară, motiv pentru care Federaţia Internaţională de Motociclism începe să îşi îndrepte tot mai mult atenţia spre România: „Etapa va aduce beneficii în termeni de imagine şi sperăm să devină o tradiţie. Motociclismul este în creştere în România, să nu uităm de cele două circuite de viteză care se construiesc, plus că media internaţională va privi România şi Aradul cu respect, graţie acestor concursuri care sunt un semn de civilizaţie şi stabilitate”, a mai spus cel poreclit „Ariciu”.

  • Giro spune:

    Bravo Ariciule,nu stiu cum reusesti sa te imparti peste tot.Si muncesti si renovezi casa batrana si ai grija de familie.Da-mi si mie reteta.Jos palaria in fata ta!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției