Moneasa, pregătită pentru evenimente de sezon

0
1492

La Moneasa, vicepreședintele CJA, Sergiu Bîlcea și viceprimarul municipiului, Ionel Bulbuc au vorbit despre investițiile realizate în Tabăra Moneasa și planul de dezvoltare al turismului din zonă.

Adresez o invitație tuturor arădenilor, de a folosi în perioada estivală stațiunea Moneasa. Consiliul Județean Arad a demarat o serie de lucrări în infrastructura județului, care vor permite o rapiditate în transportul arădenilor către această zonă. Împreună cu Centrul Cultural Județean Arad, avem o ofertă de tabără în care s-au investit sume importante de bani. Încercăm, astfel, sa refacem interesul arădenilor pentru stațiunea Moneasa“, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreședintele CJA.

Autoritățile au anunțat că se au în vedere și evenimente mai mari în acest sezon estival, dar că se depinde de măsurile de relaxare pe fondul pandemiei. „După ce se vor anunța noi masuri de relaxare și vom putea organiza evenimente cu mai mult de 500 de persoane, vom putea discuta de festivaluri devenite deja tradiție în stațiunea Moneasa. Din 2018 s-au făcut investiții în Tabăra Moneasa, unde exista peste 100 de locuri de cazare. De asemenea s-au făcut investiții în reabilitarea bungalourilor și locurile de joaca din tabăra. Pot spune ca, în anul 2021 vom avea o tabără nouă și modernă, cu toate utilitățile“, a spus Ionel Bulbuc, viceprimarul Municipiului Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.