Moneasa a rămas singura staţiune cu contestaţii la atribuirea biletelor de tratament

0
235

bileteAnul acesta a fost unul al contestaţiilor la licitaţiile de atribuire a contractelor pentru bilete de tratament. De la primirirea biletelor de tratament, la începutul anului, casele de pensii au rămas fără tichete pentru mai multe staţiuni româneşti şi implicit cu mai puţine locuri decât anul trecut. Casa Judeţeană de Pensii Arad nu a avut bilete de tratament decât pentru unităţile în care Casa Naţională de Pensii are baze proprii şi o perioadă îndelungată instituţia nu a avut deloc bilete pentru mai multe staţiuni. Nici în prezent situaţia nu s-a rezolvat pe de-a-ntregul, întrucât, staţiunea Moneasa a rămas o staţiune care se confruntă cu problema contestaţiilor, depuse de unităţi hoteliere concurente. Casa Judeţeană de Pensii nu poate oferi încă bilete decât la Hotel Codru Moma.
Conducerea Casei Judeţene de Pensii susţine că, în prezent nu mai sunt probleme cu numărul de bilete de tratament, pensionarii având posibilitatea să meargă spre cele mai multe staţiuni, fără niciun fel de probleme. Mai mult, după repartizarea biletelor de tratament pe serie, după suplimentări, numărul vârstnicilor beneficiari de aceste drepturi poate creşte. Cu toate acestea, la ora actuală, din opt staţiuni în care au existat probleme cu contestaţii, doar la Moneasa mai există un blocaj. „Pentru Covasna, o altă staţiune în care au existat contestaţii, situaţia s-a rezolvat însă pentru Moneasa nu. Deocamdată, până la rezolvarea contestaţiilor nu putem oferi de decât bilete pentru Hotel Codru Moma. Pe serie, pentru Moneasa sunt 80 de bilete dar mai sunt posibile şi suplimentări“, a spus Mihaela Vasil, directorul Casei Judeţene de Pensii Arad.
Potrivit conducerii Casei Judeţene de Pensii, următoarea serie de distribuire a biletelor de tratament începe pe data de 6 iunie. Pe serie, la pensionarii arădeni vor ajunge între 350 şi 400 de bilete de tratament. La începutul anului, Casa Judeţeană de Pensii Arad a primit 2.440 de bilete de tratament ce vor fi distribuite în total, în 19 serii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.