Moni Brosovszky și Claudiu Drăgan, împreună pentru copiii defavorizați

0
384

De 1 iunie, Ziua Internațională a Copiilor, clubul UTA şi Cetatea Voluntarilor şi-au dat mâna pentru o manifestare de suflet, la care şi-a adus aportul şi Banca de Alimente Oradea. Claudiu Drăgan, directorul de competiții al
UTA-ei, a avut-o alături pe Monika Brosovszky, marea stea a baschetului arădean şi româ­-nesc – şi fiica golgeterului all-time al „Bătrânei Doamne” – la o acțiune de pregătire de mese calde şi distribuire de pachete pentru copiii din zonele defavorizate ale Aradului.
„1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi aprecierea noastră. Aceasta zi este de obicei sărbătorită cu petreceri, diverse spectacole dedicate copiilor sau cu reuniuni în aer liber ale familiilor, toate acestea dedicate micuţilor. Pentru a aduce zâmbetul pe buzele celor dragi pe care îi consideri copii!!! Mulțumim Cetatea Voluntarilor, Banca pentru alimente și Terasa Mureșului!!!”, a fost mesajul transmis de „Minunea Blondă” a baschetului arădean.
„De mic copil am iubit sportul şi, chiar dacă am considerat fiecare medalie ca pe un cadou, nu pot sa nu îmi amintesc cu câtă bucurie aşteptam ziua de 1 iunie pentru a primi încă unul. Azi, însă, am fost eu cel care a dus cadouri. Sute. Sute de cadouri pentru nişte suflete inocente şi nevinovate. Pentru nişte copii cu care soarta nu a fost tocmai dreaptă. Având aproape Cetatea Voluntarilor, copiii nu rămân uitați niciodată. Să nu uităm să fim copii!”, a punctat și Claudiu Drăgan.
În altă ordine de idei, directorul sportiv al „roș-albilor” ne-a confirmat faptul că și ultimul set de teste anti-coronavirus, făcut luni, este negativ. Prin urmare, aseară, Laszlo Balint a condus primul antrenament colectiv de la data reunirii de pe 18 mai, iar la orele serii a pus punct cantonamentului de la Hotel Subcetate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.