monica_gaborMonica Gabor se află de aproape o lună pe plaiurile mioritice și nu dă semne că ar pleca prea curând în America, unde se presupune că o așteaptă iubitul ei, Mr. Pink. De altfel, surse din anturajul vedetei, conform ziarulring.ro, susțin că aceasta nu se prea mai înțelege cu partenerul ei chinez.

Monica Gabor se pare că nu mai are liniște alături de Mr. Pink, cel despre care spune că o face fericită. Ziarulring.ro susține că surse din anturajul ”fostei scorpii de la Izvorani” au dezvăluit faptul că ”viaţa Monicăi alături de Mr. Pink devine din ce în ce mai grea” și, în plus, aceasta ar avea probleme cu viza pentru Statele Unite.

Unul dintre posibilele motive ar putea fi gelozia lui Mr. Pink.

„Amândoi suntem geloşi. Mai mult el, dar nu suntem perfecţi. Nu mă deranjează gelozia lui pentru că se compensează cu romantismul şi cu lucrurile frumoase pe care mi le oferă. Când iubeşti, ai o viziune puţin distorsionată asupra lucrurilor. Curând îl voi aduce în România”, a declarat Moni pentru ”Ring”.

Tot ea a explicat că distanța de mii de kilometri la care se află acum le consolidează relația.

„Ne face bine să stăm departe, că ne dăm ocazia să ne fie dor unul de celălalt. Fiecare dintre noi e ocupat, avem amândoi responsabilităţi, în special eu. Trebuie să rămân pe aici să am grijă de lucruri”, a adăugat ea.

SURSA:  Libertatea.ro

Recomandările redacției