vincent_cassel_monica_bellucciMonica Bellucci, 48 de ani, divorţează după 14 de ani de mariaj. Frumoasa actriţă şi soţul ei Vincent Cassel au decis să o ia pe căi separate, notează ansa.it.

Monica Bellucci şi Vincent Cassel sunt căsătoriţi din 1999, însă nu au fost dezvăluite mai multe detalii despre despărţire.

Bellucci a jucat în câteva filme cu actorul francez Vincent Cassel și au împreună două fete: Deva (născută la 12 septembrie 2004) și Léonie (născută la 21 mai 2010).

În 2004, în timp ce era însărcinată cu Deva, Bellucci a pozat nud pentru varianta italiană a revistei Vanity Fair ca protest față de legislația restrictivă a italienilor în privința tratamentelor de fertilitate, care le sunt interzise femeilor necăsătorite, interzicerea fertilizării „in vitro” a femeilor lesbiene, precum și a celor care au depășit vârsta fertilității.

Monica Bellucci s-a născut în Città di Castello, din regiunea italiană Perugia, şi este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe europene. Iniţial, ea a început o carieră în domeniul juridic, dar, în timp ce era studentă, a lucrat ca fotomodel.

A debutat ca actriţă în 1990, în producţii de televiziune, iar la Hollywood a devenit cunoscută în 1992, cu rolul din filmul „Dracula” al lui Francis Ford Coppola. Rolul din „L’appartement” (1996) a propulsat-o ca star. A mai jucat în „Malena” (2000), „Suspect de crimă/ Under suspicion” (2000), „Frăţia lupilor/ Le Pacte des loups” (2001), dar şi în şocantul „Ireversibil/ Irreversible”, de Gaspar Noe, alături de actorul Vincent Cassel.

SURSA: http://www.realitatea.net

Recomandările redacției