Conferinta Agenda Europeana a PDL - Hotel Hilton - Bucuresti.Monica Macovei, candidat pentru funcţia de preşedinte PD-L la nivel na­ţional, va fi prezentă, astăzi, în municipiul Arad pentru a-şi prezenta moţiunea intitulată „Reformiştii”.
Europarlamentarul se va întâlni, în această seară, începând cu ora 19.30, în sala de şedinţe de la Consiliul Judeţean Arad, cu delegaţii arădeni la Convenţia Naţională Extraordinară a PD-L, care va avea loc pe 23 martie. Pentru funcţia de preşedinte al Partidului Democrat Liberal s-au înscis: actualul preşedinte – Vasile Blaga, deputatul Elena Udrea şi europarlamentarul Monica Macovei.
Monica Macovei este primul dintre cei trei candidaţi la şefia PD-L care vine în Arad pentru a-şi prezenta proiectul cu care doreşte să câştige preşedinţia partidului. Cel mai probabil, la jumătatea acestei luni preşedintele în funcţie al democrat-liberalilor va ajunge, la rândul lui la Arad pentru a-şi prezenta moţiunea cu care va candida. De asemenea, este de aşteptat ca şi cel de-al treilea candidat la preşedinţia Partidului Democrat Liberal, Elena Udrea, să ajungă în Arad în acelaşi scop de promovare a propriului proiect.

Recomandările redacției