Montella despre Adrian Mutu: „Avem nevoie de fotbalişti care să joace mâine”

0
413

454330_adrian-mutu_fAntrenorul echipei Fiorentina, Vincenzo Montella, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că atacantul Adrian Mutu trebuie să dovedească faptul că poate juca imediat în Serie A deoarece nu are nevoie de jucători care să intre în formă în luna martie, informează fiorentina.it.
Întrebat dacă Mutu poate ajuta echipa, Montella a răspuns: „Mi-a plăcut mereu foarte mult de el, dar trebuie să vedem cum stă din punct de vedere fizic, pentru că nu avem nevoie de jucători care intră în formă în luna martie, ci de fotbalişti care pot juca mâine”.
Presa italiană a scris că atacantul Adrian Mutu, liber de contract, se va antrena cu echipa Fiorentina începând de luni. Jucătorul ar fi primit astfel acceptul lui Montella pentru o probă în vederea unui posibil contract, a notat, vineri, tuttomercatoweb.com.
Mutu, care va împlini joi 36 de ani, şi-a reziliat contractul cu Petrolul Ploieşti la 26 septembrie 2014, pentru a semna cu echipa indiană FC Pune City, însă transferul său a căzut. Mutu a evoluat la AC Fiorentina în perioada 2006-2011 şi a înscris 54 de goluri în 112 meciuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.