morariuLa finalul săptămânii, seria a V-a a eșalonului trei programează derby-ul dintre Metalurgistul Cugir și Național Sebiș. Teoretic, unul dintre jucătorii echipei vizitatoare ar trebui să simtă emoții suplimentare, fiind originar din Sebeș. „Regret că județul Alba nu e reprezentat fotbalistic în primele două eșalone, însă mai mult de atât nu simt. Am plecat de la 15 ani de acasă, am crescut la Școala de Fotbal Gică Popescu și nu am evolaut niciodată la nivel de seniori pentru o formație din Alba. Tocmai de aceea, meciul cu Metalurgistul Cugir nu este special pentru mine decât prin prisma punctelor puse în joc. Îmi doresc să câștig, dar și să promovez cu Sebișul la finalul acestui sezon. Nu credeam că o să ajung să joc în Liga a III-a, însă dacă acest sezon se termină cu o promovare și o prelungire a contractului și în Liga a II-a, o să fie totul bine”, a menționat Ovidiu Morariu, care a mai trecut pe la Chindia Târgoviște sau Rapid Suceava.
Fundașul central de 24 de ani vorbește și despre ceea ce a întâlnit la Național Sebiș: „Formăm un un grup unit, suntem destui fotbaliști valoroși și avem și un staff tehnic de primă mână. Sincer, nu mă gândeam că o să ajung să lucrez cu domnul Ionuț Popa în Liga a III-a, e onoare și un mare beneficiu din punct de vedere fotbalistic”.
Morariu face parte dintr-o defensivă impermeabilă, Sebișul încasând în această stagiune doar două goluri, ambele de la punctul cu var. „Cu toți își fac datoria pentru Sebiș. Ce am fi făcut dacă atacanții nu ar fi dat goluri, sau mijlocașii nu ar fi construit sau nu s-ar fi apărat alături de fundașii? Suntem pe primul loc fiindcă suntem o echipă și luptăm cu toate forțele pentru cele trei puncte în fiecare meci. Sper să câștigăm și vineri și să ne distanțăm în fruntea clasamentului”, a mai spus fotbalistul.

Recomandările redacției