moraruUniv Goldiş ICIM nu a făcut un meci senzaţional la Alba Iulia. Dar finalul a arătat, din nou, că echipa arădeană are dreptul să îşi propună lucruri măreţe în acest sezon, iar victoria consolidează parcursul bun de până acum.
„Un meci extraordinar de greu. Am câştigat datorită experienţei şi chiar a „fricii” că am putea pierde acest joc. Cred că a intervenit o automulţumire, o stare de invincibilitate, iar apărarea a funcţionat prost primele trei sferturi. Le-am dat nas adversarelor, şi ne-am făcut misiunea dificilă. Apoi, cu apărarea normală am câştigat meciul. Acest moment, cred eu, a venit foarte bine, ne-a trezit din amorţeală. Este greu să ţii vârful de formă tot timpul, şi atunci asemenea accidente, cu joc mai slab, au rolul de a te trezi”, a declarat antrenorul Dan Moraru.
La debutul în fața propriilor suporteri, sârbul Miroslav Popov a regretat eșecul, dar s-a arătat plăcut impresionat de ce a găsit la Alba Iulia. „Cred că am jucat trei sferturi foarte bine și în ultima perioadă s-a văzut condiția fizică foarte bună a celor din Arad. În ultimul sfert ei au jucat în zonă și au mizat pe aruncări din afară. Noi am aruncat dar am ratat foarte multe mingi”, a declarat tehnicianul alba-iuliencelor.
„Simt o atmosferă bună, plăcută aici. Fanii cântă, totul a fost frumos și îmi plac acest gen de meciuri. Când joci un baschet puternic, frumos, lumea e încântată, noi am jucat trei sferturi un baschet frumos”, a adăugat Popov.
Următorul meci al Univ Goldiş ICIM are loc miercuri, de la ora 12,00 în Sala Sporturilor, cu CSM Sp. Studenţesc.

Recomandările redacției