Moş Crăciun a trecut şi pe la copiii de la Liceul Tehnologic Vinga

0
453

A dărui şi a oferi bucurie este o artă. În preajma sărbătorilor mulţi oameni cu suflet, au venit în ajutorul semenilor şi au adus bucurii, atât în sufletele celor mici dar şi a celor trecuţi de vârsta copilăriei.

Astfel, o cunoscută firmă producătoare de mobilier şcolar a făcut cadou de Crăciun copiilor din clasa a IV-a B de la Liceul Tehnologic Vinga 23 de table magnetice. Cadourile au ajuns la copii în ultima zi de şcoală, chiar înainte de intrarea în vacanţa de iarnă.

Cristina Lazurca, învăţătoarea clasei a IV-a B şi fosta noastră colegă de redacţie, ne-a declarat „Intenţia noastră a fost aceea de a face un cadou plăcut copiilor, dar mi-am dat seama că vom putea folosi aceste table la lecţiile online şi că ne vor fi de mare ajutor. Le voi cere copiilor să fixeze camera spre tabla magnetică şi să rezolve apoi diverse sarcini, ca şi cum am fi în clasă, la şcoală. Mulţumim sponsorului nostru!”

Tot din spusele învăţătoarei am aflat că celor 23 de copii le place mult să scrie pe tablă şi că de multe ori în pauze rămâneau în clasă şi se jucau de-a şcoala. Tablele magnetice sunt dotate cu markere de diferite culori şi cu burete. Sperăm că le vor folosi pentru joacă şi învăţare şi în vacanţă, împreună cu fraţii lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.