cuplu_fericitSunt o mulţime de oameni care sunt frumoşi pe dinafară, dar urâţi în interior, oameni care îşi închipuie că li se cuvine totul, dar nu oferă nimic în schimb. Că însăşi frumuseţea lor ar trebui să fie suficientă pentru orice sacrificiu.
Din păcate, lucrurile nu sunt atât de simple în realitate, o mulţime de femei ajungând să se întrebe la capătul unei relaţii de ce s-a ajuns până aici, eventual cum se face că partenerul le-a înşelat deşi, după cum bine ştim cu toţii, masculii nu se gândesc decât la sex şi dacă au parte de o femeie frumoasă nu le mai trebuie nimic altceva pentru a fi fericiţi. Nu e aşa, prin urmare, vom discuta cu această ocazie despre cele mai importante motive pentru care un bărbat ar alege să îşi înşele iubita sau soţia, indiferent de frumuseţea exterioară a ei.

1. Frumuseţea exterioară nu e de ajuns

Chiar şi femeile pe care marea majoritate le consideră banale sau chiar urâte pot fi frumoase, pentru că frumuseţea vine întotdeauna din interior, odată ce trecem peste superficialitatea ochilor. Acesta este şi motivul pentru care mulţi bărbaţi aleg să îşi înşele iubitele sau soţiile cu femei mai puţin atrăgătoare decât acestea, dar care au un suflet bun şi sunt capabile nu numai de sentimente puternice ci şi de a dărui la fel sau poate chiar mai mult decât primesc. Atitudinea contează de multe ori mai mult decât aspectul exterior.


2. Viaţa sexuală nu e satisfăcătoare

Frumuseţea nu te face expertă în pat. Pe lângă trăsăturile fizice cu care te-a înzestrat natura ai nevoie şi de altele mai importante precum capacitatea de a fi atentă şi la nevoile partenerului şi de a-i oferi ceea ce îşi doreşte.

3. Frumuseţea nu este o abilitate.

Daca nu ştii să găteşti nu e nicio problemă. Dacă pe de altă parte nu ştii să faci absolut nimic în casă, problema e una majoră.  Poate că frumuseţea să îi fi atras atenţia bărbatului din viaţa ta, dar numai acest aspect nu îl va ţine lângă tine pentru totdeauna. Pentru că nu le poate face singur pe toate fără niciun ajutor din partea ta.

Sursa: Unica.ro 

Recomandările redacției