indicator_accident_rutierUn prieten al fotbalistului Naţionalei, care conducea automobilul acestuia, a lovit un motociclist. În urma impactului extrem de violent, conducătorul motocicletei a decedat. Potrivit ultimelor informaţii, victima este un cetăţean român, angajat în cadrul Ambasadei SUA la Bucureşti. Acesta avea 24 de ani.

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut, miercuri după-masă, în Pipera. Un motociclist a murit după ce a fost lovit în plin de şoferul unui autoturism.

Potrivit primelor informaţii, autoturismul fotbalistului Ciprian Marica, condus de un apropiat al său, a ieşit dintr-un ansamblu rezidenţial din cartierul Pipera. În momentul în care a vrut să vireze la stânga pe şoseaua Erou Iancu Nicolae către Pipera Tunari, acesta nu s-a asigurat şi a lovit o motocicletă care circula regulamentar.

În urma impactului extrem de violent, conducătorul motocicletei şi-a pierdut viaţa.

La această oră, un echipaj de Poliţie se află la faţa locului şi efectuează măsurători. Şoferul maşinii urmează să fie dus la Poliţie şi audiat. Cel mai probabil, acestuia i se va întocmi dosar penal pentru ucidere din culpă.

SURSA: http://www.realitatea.net

Recomandările redacției