„Motorul” își poate deschide porțile și pentru meciurile oficiale: reprezentanții FRF au omologat arena din Aradul Nou

0
697

Fiindcă Primăria a recepționat noul gazon sintetic montat de firma Ischia la mijlocul săptămânii trecute, clubul UTA a solicitat prezența repre­zentanților Federației Române de Fotbal în vederea omologării noii arene „Motorul”. Aceștia, mai precis Sorin Cojocaru, responsabilul de ordine și siguranță al FRF și Paul Zaharia, director operațiuni meciuri la FRF, au sosit promt și după o inspecție amănunțită a stadionului ce și-a mărit capacitatea până la 3.700 de locuri și – implicit – și configurația pe alocuri, au dat „undă verde” pentru găzduierea meciurilor de Liga a II-a.
Totuși, nu au lipsit observațiile și amendamentele și acestea au vizat în special siguranța spectatorilor și supravegherea lor. Numărul came­relor video trebuie să crească pe „Motorul”, iar sectorul rezervat presei trebuie delimitat și el mai bine și dotat cu cele necesare jurnaliștilor. Cojocaru și Zaharia au vizitat apoi și stadionul mare aflat în construcție în Calea Aurel Vlaicu, pentru a le da unele sugestii constructorilor. Acestea au fost notate și de reprezentanții clubului UTA, direct interesați ca lucrurile să iasă bine într-un final și la adevărata casă a Campioanei Provinciei.
Altfel, campania de vânzare a abonamentelor decurge excelent. După cele 247 bucăți comercializate joi, alte zeci au fost vândute și în weekend. Până la urmă, chiar dacă nimeni din cadrul clubului nu vorbește de promovare, revenirea echipei în Arad a creat emulație în rândul susținătorilor „roș-albi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.