În curând se dă start unei importante competiții de ciclism, pentru că ce-I drept, arădenii iubesc acest sport, chiar și ca amatori. Așa cum anunțam într-un alt număr al ziarului nostru, septembrie este luna Mountainbike Trophy, iar competiția are loc chiar pe 15 septembrie.

Cei care se dau în cânt după ciclism sunt așteptați să urce până sus la Cetatea Șiria, locul alinierii la start, pentru a doua ediție a Arad MTB Trophy. Se anunță o competiție strânsă, cu provocări pentru participanți.

Conpetiția se adresează tuturor iubitorilor ciclismului. Vor fi, ca și la prima ediția, trei trasee – de 70, 40, respectiv 20 de kilometri – menite să testeze limitele, dar și să-i recompenseze pentru cei mai buni.

Înscrierile se pot face intrând pe site-ul https://www.aradmtbtrophy.ro/.

Traseele au fost gândite de echipa Sport Competition pentru toţi iubitorii ciclismului, de la cei mici, la cei mari, de la cei experimentaţi la cei care sunt începători, dar care vor adrenalină.

Traseul lung, pentru cei experimentați este unul pe dealuri, mai dificil, de 70 de kilometri, dar există și varianta Race, de 40 de kilometri pe bicicletă. Pentru începătorii care vor totuși atmosferă de concurs și chiar șansă la premii este la dispoziție un traseu de 20 de kilometri.

Primii trei care ajung la linia de sosire – de pe cele trei trasee, pe categorii de vârstă, vor primi premii.

Arad MTB Trophy, ediţia a II-a se dorește a devein un eveniment sportive de tradiție și are sprijinul Consiliului Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean.

Recomandările redacției