Harry Kane va lipsi în jur de trei luni, iar Tottenham are mari probleme în ofensivă după accidentarea golgheterului. Jose Mourinho încearcă să aducă repede un atacant și soluția cea mai la îndemână pare să fie Luka Jovic.
Internaționalul englez va reveni abia în aprilie, iar Jovic, care n-a convins la Real Madrid, ar urma să-l înlocuiască pe Kane la Tottenham. Mourinho speră ca relația sa excelentă cu Florentino Perez să cântărească decisiv în realizarea acestui transfer, scriu cei de la Express.
„Da, încercăm să aducem un atacant. Ar fi un lucru pozitiv pentru noi, încercăm să aducem un astfel de jucător și să-l integrăm repede în echipă, dar nu este ușor”, a recunoscut Mourinho.
Luka Jovic a fost unul dintre cei mai buni jucători din Bundesliga, iar evoluțiile excelente din Germania l-au adus la Real, care a plătit 60 de milioane de euro în schimbul său. Sârbul a marcat 27 de goluri în 48 de partide în tricoul lui Frankfurt, dar în La Liga a marcat o singură dată pentru Real și a fost titular doar în patru rânduri.
Atacantul a ajuns în sferturile de finală din Europa League în sezonul trecut și a participat la Euro U21 cu Naționala Serbiei.

Recomandările redacției