Multă tensiune, puține ocazii: Crișul Chișineu- Criș – Șoimii Lipova 0-0

0
455

Înainte de etapa cu numărul 7, Crișul Chișineu-Criș și Șoimii Lipova se aflau pe primele două locuri ale clasamentului, iar toată lumea se aștepta ca meciul direct să fie unul strâns. Așa a și fost, dar din păcate ocaziile mari au fost puține, iar derby-ul județean s-a încheiat cu scor alb. Prima mare ocazie a me­ciului a venit chiar în minutul 3, când Gâlcă a centrat, iar Ianc a trimis cu capul pe lângă poarta apărată de Filip. Lipova a irosit cea mai mare șansă a partidei cinci minute mai târziu, când Kevin Trabalka a trimis slab din poziție de singur cu portarul. Până la pauză jocul a devenit deja mai fragmentat, s-au acordat și câteva cartonașe, iar ocaziile de poartă aproape că au lipsit cu desăvârșire, puținele șuturi fiind oprite fără probleme de portarii Mucha și Filip. După pauză meciul a continuat să fie echilibrat, dar destinația celor trei puncte se putea decide în minutul 58. Piț l-a deposedat pe Filimon în careul Lipovei, tabăra oaspeților a cerut fault, neacordat de arbitru, iar Clej s-a încurcat în minge din poziție foarte bună și i-a dat ocazia portarului Filip să rețină. Până la final jocul a fost unul încâlcit, iar niciuna dintre echipe nu a reușit să rupă echilibrul. Egalul îi păstrează pe lipovani pe primul loc, însă avansul rămâne de doar trei puncte în fața locului 2, Dumbrăvița, care a trecut cu un punct în fața Crișului după victoria de la Cermei. Liderul are meci pe teren propriu cu CSM Lugoj în următoarea etapă, în timp ce Crișul are un nou derby la vârf, la Dumbrăvița.
Formații:
Crișul: Mucha – Al. Pavel, Gligor, Siminic – Clej, Gâlcă, Ianc (Lazăr 84), Lezeu – Piț (Maghici 77), Modan (Mihai 85), Budur (Ciornei 86).
Lipova: D. Filip – Savin, Calvin, Vasiu, Filimon – Cr. Poiană, M. Popa, S. Popa (Dobrean 68), D. Rusu (Pașcu 87) – Trabalka (Buta 89), Sulea (Vasinc 59)
Arbitri: Rareș Moca – Zoltan Torok, Claudiu Giorgiu (toți din Cluj)
Observatori FRF: Dorin Micșa (Timișoara), Cornel Pantea (Oradea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.