Mulțescu nu vrea să o preia pe UTA din mers: „Riscam să păcălesc un oraș pe care îl iubesc”

0
232

După despărțirea de Adrian Mihalcea, conducerea „Bătrânei Doamne” trebuie să se orienteze rapid spre un alt antrenor principal. Primul contactat a fost Gigi Mulțescu, care – însă – a declinat oferta arădelilor.
„Într-adevăr, m-a sunat Clau­diu Drăgan și am cerut două ore timp de gândire. Am revenit cu un telefon și le-am spus celor de la UTA că nu sunt genul de antrenor care să fac lucrurile din mers. Nu știu ce pregătire are echipa, ce transferuri s-au făcut, riscam să păcălesc un oraș pe care îl iubesc. O parte din sufletul meu a rămas la UTA, mi-ar fi făcut mare plăcere să revin, dar nu acum, când nu stăpânesc datele problemei. Nici măcar nu s-a ajuns la bani sau la alte detalii contractuale”, ne-a declarat fostul mijlocaș al naționalei anilor ’70-’80, care și-a încheiat cariera de fotbalist chiar la UTA, în sezonul 1988-1989, fiind – totodată – și antrenor.
Ajuns la 65 de ani, Mulțescu are o bogată experiență de antrenor în spate. Ultima formație pregătită a fost CSU Craiova,  pe care a dus-o în play-offul Ligii 1 la fotbal, dar și în preliminariile Europa League.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.