jandUn incident în care au fost implicate mai bine de 60 de persoane era cât pe ce să degenereze înt-o mică revoltă, în noaptea de Revelion, puţin după ora 23,00, într-un local din apropierea Ştran­dului Neptun.
Din informaţiile obţinute de la ma­iorul Emilia Fînaţă, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, totul a pornit de la un apel la 112, la mai puţin de o oră îna­inte de miezul nopţii. „Se pare că un grup de aproximativ 60 de persoane a fost nemulţumit de faptul că nu mai are loc în restaurantul cu pricina, deşi acesta ar fi avut rezervările făcute cu câteva zile înainte. Au fost extrem de nemulţumiţi, aşa că o persoană din grupul organizatorilor petrecerii de Anul Nou a sunat la jandarmi, speriată fiind că situaţia poate să degenereze şi să se transforme într-o mini-revoltă”,  ne declară purtătorul de cuvânt al instituţiei.
La faţa locului a ajuns în foarte scurt un echipaj de jandarmi, care a reuşit aplanarea conflictului. Cum situaţia a revenit la normal, oamenii legii nu au fost nevoiţi să aplice sancţiuni contravenţionale.
Deşi cele aproximativ 60 de persoane au reuşit, în cele din urmă, să îşi găsească un alt loc unde să îşi petreacă noaptea dintre ani, iar conflictul a fost aplanat, organizatorii se pot aştepta în orice clipă să dea „cu subsemnatul” în faţa jandarmilor arădeni.
Purtătorul de cuvânt al jandarmilor ne mai spune: „Până la această oră nu au fost depuse plângeri faţă de evenimentul din zona Ştrandului Arad. Dacă, în schimb, vom primi reclamaţii, vom putea întocmi acte premergătoare sub aspectul săvârşirii in­­- fracţiunii de înşelăciune, ţinând cont că persoanele au plătit bani pentru rezervarea locurilor în restaurant.”
Dacian Don

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției