Multimilionarul care a făcut avere din terenurile de pe Centura Aradului ,,se caută și se omoară” cu amanta lui

1
1435

Milionarul Adrian Petru Luca ar fi fost plasat în control judiciar după ce ar fi încercat să-l calce cu mașina pe unul dintre martorii din dosarul în care este acuzat că a urmărit-o și amenințat-o cu moartea pe Miss Supranational Europe 2018, Andreea Coman. La rândul său, bărbatul a acuzat-o pe tânăra femeie, alături de care a avut o relație extraconjugală că ar fi încercat să-l omoare și că l-a determinat să-i dea în jur de două milioane de euro după ce l-ar fi convins că dorește să se mărite cu el.

Considerat unul dintre cei mai bogați afaceriști români, Adrian Petru Luca a declanșat un scandal public după ce a acuzat-o pe fosta lui amantă de tentativă de omor, înșelăciune, îmbogățire fără justă cauză și altele. Acestea au deschis pe numele Andreei Coman, fostă Miss Europe în 2018, aproximativ 20 de dosare. Cea mai grea acuzație este de tentativă de omor, după ce a spus procurorilor că specialiștii unei clinici private i-au găsit mercur în sânge.

În plus, acesta a spus că se consideră tras pe sfoară de fosta iubită, care l-ar fi convins că intenționează să se mărite cu el. Pe acest fond, omul de afaceri spune că i-a cumpărat Andreei Coman un apartament în valoare de 800.000 de euro, în care ar fi investit alte 300.000 de euro, bani pentru mobilier. În plus, i-ar fi luat și o mașină de teren și i-ar fi donat sute de mii de euro, suma finală ridicându-se la aproximativ două milioane de euro.

„Te găsesc și te omor”

Pe de altă parte, Andreea Coman a formulat și ea două cereri pentru emiterea unor ordine de protecție, după ce Adrian Petru Luca ar fi amenințat-o cu moartea.

Din cuprinsul mesajelor trimise de pârât reclamantei în perioada februarie -august 2019, instanța reține că acesta s-a manifestat și anterior violent verbal și psihologic față de reclamantă , amenințând-o pe aceasta cu moartea: ” nu te-a omorât încă ? ”, ” avea ordin să te omoare”, ”te omor direct”, ”te găsesc și te omor ”, totul din pricina geloziei.

În aceeași perioadă, pârâtul i-a transmis mai multe imagini reclamantei în care aceasta era surprinsă în incinta unor magazine alături de alte persoane, alături de mesajul ”te recunoști? ”, iar la întrebarea pârâtei cine a efectuat acele fotografii, reclamantul a răspuns ” prieteni ” , respectiv ” ai dat de dracu cu mine ”, se mai arată în referatul consemnat de grefier.

Potrivit unor surse judiciare, milionarul Adrian Petru Luca ar fi încercat să-l calce cu mașina pe unul dintre martorii femeii, iar victima ar fi anunțat autoritățile. Ar fi fost deschis un dosar penal, iar magistrații care au analizat faptele ar fi decis ca omul de afaceri să fie plasat în control judiciar.

Luca este însurat din anul 2009

Adrian Petru Luca este considerat unul dintre cei mai bogați oameni din România. Acesta a câștigat sume mari după ce a cumpărat terenuri exact acolo unde, la scurt timp, s-a construit centura Aradului și unde este proiectată autostrada de Vest. Astfel, în 2009, Luca a câștigat nouă milioane de euro după ce a vândut mai multe terenuri pe care s-a construit centura de ocolire a Aradului.

În 2010 și 2011, afaceristul a cumpărat și apoi a vândut mai multe parcele pe care s-a construit autostrada Vestului, Timișoara-Arad. În prima fază, pentru ultimele tranzacții, Luca ar fi avut de încasat aproape două milioane de euro, însă a contestat suma pe motiv că este prea mică și a solicitat 40 de milioane de euro, despagubiri de la statul român, atât pentru terenurile pe care s-a construit centura Aradului, cât și pentru cele pe care este acum autostrada.

Adrian Petru Luca s-a însurat în anul 2009 cu Ana. Multimilionarul a ales să organizeze nunta într-un hotel de lux din Monte Carlo, alături de 100 de invitați. Nuntaștii au fost aduși cu un avion închiriat de Luca special pentru acest eveniment, pentru care a platit 50.000 de euro. Petrecerea a avut loc la hotelul Monte Carlo Bay, unde prețul unei camere pornește de la 600 de euro, dar poate ajunge și până la 3.000 de euro, conform gandul.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.