Marea parte a suflării utiste, inclusiv conducerea grupării arădene, își leagă speranțele pentru realizarea bugetului de salarii pentru stagiunea ce urmează și de investitorii belgieni. Aceștia au fost, oarecum, sensibilizați prin numirea lui Marian Costea în funcția de team-manager, iar pasul următor a fost trimiterea unui emisar la Arad. Este vorba despre fostul internațional camerunez Jean-Jacques Missé-Missé, în prezent agent de fotbaliști, un apropiat al oamenilor de afaceri belgieni. Acesta a vizitat bazele sportive din Arad (mai ales cele aflate în construcție), a avut discuții cu șefii arădeni, dar a și participat la trei dintre antrenamentele conduse de Ionuț Popa. Concluziile sunt pozitive, camerunezul fiind atras în special de bazinul de jucători tineri, cu potențial, ai Aradului.
Dar, Missé-Missé nu a refuzat nici provocarea de a participa la turneul rezervat veteranilor, de la Arena Ionuț Popa. Fostul atacant al „leilor”, marcator a zece goluri pentru națională, a debutat la Flamura Roșie în meciul cu Agronomia Șagu. Mai mult, a și reușit o „triplă”, la fel ca și Neluțu Ardelean, plus un gol Roli Nagy, pentru succesul echipei sale, cu 7-6.
Revenind la Jean-Jacques Missé-Missé, acesta se va întoarce în Belgia cu concluziile vizitei sale,
existând șanse ca săptămâna viitoare să revină la Arad, însoțit și de unul-doi dintre oamenii cu potență financiară. Următoarea mutare ar fi negocierea unui parteneriat scris cu UTA, ce, bineînțeles, ar include și sume cu cel puțin cinci zerouri în euro.

Recomandările redacției