Muncă în folosul comunității în scopul igienizării orașului

0
247

Municipalitatea utilizează resurse proprii, în vederea salubrizării unor suprafețe de teren, pe care le deține în intravilanul municipiului și care nu fac obiectul contractelor încheiate cu operatorii de salubrizare. De asemenea există și o hartă care se găsește pe site-ul DGPL Arad, cu 32 de locații de pe raza municipiului utilizate pe post de rampe de depozitarea deșeurilor ce urmează a fi igienizate.

În acest sens, în data de joi, 13 februarie 2020, între orele 9.30-12.00, s-a intervenit pe un teren situat la ieșirea din municipiul Arad pe str. Steagului spre localitatea Fântânele.

Aici, 20 de persoane beneficiare ale venitului minim garantat au efectuat muncă în folosul comunității. Acțiunea de igienizare a constat în adunarea PET-urilor și altor materiale aruncate direct pe sol ori în câmp, de-a lungul drumului județean DJ 682, în zona de sud-est.

Această poartă de intrare în municipiul Arad a făcut anterior obiectul mai multor sesizări privind disconfortul creat locuitorilor și persoanelor aflate în tranzit. Acțiunile de igienizare vor continua și în următoarele zile, în alte locații stabilite, după cum urmează:

• 14.02.2020 str. Mărului

• 17.02.2020 str. Remus

• 18.02.2020 str. Barbu Lăutarul

• 19.02.2020 str. Ilarion Felea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.