stalpiÎn numărul de ieri al ziarului nostru, vă informam că Primăria a luat măsuri pentru a îndepărta stâlpii de curent de pe pista de biciclete din Aradul Nou. Asta, după ce presa şi partidele din Opoziţia locală au tras nenumărate semnale de alarmă cu privire la existenţa problemei.
Omul de afaceri Leo Aslău ne povestea că a făcut sesizări la Poliţie, la Curtea de Conturi şi la Prefectură şi că se bucură că, în cele din urmă, muncitorii au fost trimişi să cureţe pista de stâlpi.
Încercând să aflăm cine va plăti pentru această lucrare, făcută cu mare întârziere, am vorbit cu unul dintre proiectanţi şi cu purtătorul de cuvânt al Primăriei. Dacă arhitecta Alice Popa a susţinut că  „sunt lucrări în cadrul proiectului care nu au fost executate la timp şi care se fac acum, din banii destinaţi acelui proiect”, Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei, ne-a declarat că lucrările au fost făcute cu întârziere din cauză că ENEL-ul nu avea cuprinse în buget fonduri pentru a da curs solicitărilor făcute de autorităţile publice locale.
Lucrările s-au oprit însă brusc, în cursul zilei de ieri. Probabil, au apărut neînţelegeri între reprezentanţii Primăriei şi cei ai ENEL cu privire la cine suportă costul lucrărilor.

Recomandările redacției