Mureșan, frații Bodri și Copil – noutățile Cermeiului la reunire; Mager ar putea să facă un pas în spate

0
738

Ca și colegele arădene din seria a IV-a a Ligii a III-a, Lunca Teuz Cermei a pus punct final vacanței de iarnă. Locul reunirii lotului a fost terenul din Sânpaul, acolo unde Sebastian Huțan a fost prezentat echipei de preșe­dintele Bulza și directorul tehnic Roland Nagy drept noul membru al staffului tehnic.
Fostul internațional de tineret se va ocupa de pregătirea porta­rilor, iar la dispoziția sa sunt deocamdată experimentatul Ovidiu Pașcalău și juniorul Dennis Mureșan. Acesta din urmă a venit sub formă de împrumut de la UTA Under 19, ca, de altfel, și frații gemeni, Luca și Toma Bodri. Alex Sabău, component al ge­nerației 1998 de la Atletico, e și el în lot, în timp ce la capitolul seniori a fost bifată doar achi­ziția lui Dumitru Copil. „De la reunire a lipsit Alin Vasile, venit și el de la UTA după ce în tur a fost la Lipova, dar și Mager. Acesta ne-a comunicat că ar vrea să o lase mai moale cu fotbalul și să se concentreze pe școală, fiindcă are de susținut BAC-ul la vară. O să încercăm să-l convingem să rămână, dar dacă nu vom reuși, avem variante de înlocuire a sa. Încercăm să mai găsim un portar, pentru că, totuși, nu știu dacă Pașcalău va putea reveni sută la sută pe gazon, iar Mureșan este – totuși – un debutant la Liga a III-a”, ne-a mărturisit Radu Anca.
La capitolul plecări, pe lângă Bodea și Buia, care au optat pentru UTA, singura despărțire certă este cea de Dani Denuț. „Sâmbătă, avem programat un amical cu UTA lui Sandu Gaica, iar după acesta s-ar putea să mai venim cu două-trei nume de jucători la care vom renunța. Dar, asta și în funcție de discuțiile pe care le vom avea cu ei în această săptămână”, a adăugat fostul mijlocaș.
De azi, timp de câteva zile, cermeianii vor bătătorii aleile pădurii Ceala, pentru ca primele antrenamente cu mingea să fie bifate pe sinteticul de la Baza DeSavoia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.