Mureșan l-a convins pe Abrudean, care însă mai vrea doi fotbaliști la Sebiș

0
311

muresanDe miercuri, liderul seriei a IV-a a Ligii a III-a se va muta în Ungaria pentru cantonamentul de iarnă. Până atunci, antrenorul Adrian Abrudean ar dori să-și completeze lotul cu cele două-trei „piese” lipsă.
Una dintre ele este chiar tânărul fundaș clujean Mădălin Mureșan, care se antrenează deja  de o săptămână cu „alb-albaștrii” și care l-a convins pe „Știli”: „I s-a făcut ofertă, rămâne de văzut dacă o și acceptă. Noi
ni-l dorim ca variantă de fundaș stânga lângă Neacșu”.
Însă, „principalul” celor de la Național Sebiș mai „vânează” alți doi fotbaliști, unul dintre ei având șanse mari să ajungă chiar mâine în orașul de pe Crișul Alb. „Ca să fim sută la sută acoperiți pentru retur ne-ar mai trebui un mijlocaș stânga ofensiv și un mijlocaș la închidere, care ar putea evolua, eventual, și ca fundaș central. Tratativele sunt pe cale de a fi finalizate, mi-aș dori ca măcar unul dintre ei să înceapă cu noi cantonamentul de la Bekes”, a mai spus Abrudean.
Încă două zile, pe cele două mari rivale arădene care se bat pentru promovarea în Liga a II-a le despart doar vreo 20 de kilometri. UTA e cantonată la Moneasa până vineri, conectată cu tot ceea ce se întâmplă în tabăra colegelor de serie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.