Muzeul nu-l mai are pe Inel la conducere/un nou manager interimar este în funcție

0
774

Complexul Muzeal și-a schimbat conducerea, chiar de la începutul acestei săptămâni. Constantin Ioan Inel nu mai este directorul instituției, acesta alegând să renunțe la funcție, din motive personale. 

Mai precis, Constantin Ioan Inel s-a întors acasă la Alba Iulia, unde își va continua activitatea în același domeniu și anume, cel cultural-administrativ. Fostul director subliniază că motivele personale stau la baza hotărârii, dar crede că vor exista unele speculații pe acest subiect  „M-am întors acasă din motive personale. Am încercat în timpul activității mele, la Arad să îmi mut și familia acolo, dar nu am reușit tot ce mi-am dorit. Este vorba și de familia mea și de părinți. Am și două fete care sunt la școală. În consecință am luat decizia aceasta. Cred că poate se va specula că altele ar putea fi motivele, însă nu poți opri aceste speculații și nu mă interesează. 

Începusem la Arad o serie de proiecte – zic eu ambițioase, curajoase și am găsit deschidere atât la Consiliul Județean, cât și la Primărie. De asemenea, am avut un colectiv foarte bun. Cred că am reușit să realizez unele lucruri în decursul activității mele. În Alba Iulia mă întorc tot pe post în domeniul patrimoniului cultural, în cadrul Primăriei“, a susținut fostul director al Muzeului, Constantin Inel.

Așadar, postul de manager interimar al Complexului Muzeal îi revine fostului director adjunct, Bogdan Blaga, acesta câștigând concursul pentru funcție. 

În scurt timp, vor începe demersuri pentru organizarea unui concurs de ocuparea definitivă a postului de manager.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.