Muzsnay e noul antrenor al Crișului cu obiectiv clar: promovarea în Liga a III-a!

0
240

Despărțirea dintre Crișul Chișineu Criș și Mihai Roșca s-a oficializat după ultima etapă a ediției de campionat 2016-2017. Cele 85 de puncte acumulate nu au fost de ajuns pentru câștigarea campionatului și accesul la barajul de promovare în Liga a III-a, iar conducerea clubului a decis că e nevoie de o schimbare. Și, după zece zile, managerul general al formației de pe Crișul Alb a anunțat și noul șef al staffului tehnic.
Este vorba despre Zsolt Muznay, antrenorul care a îndeplinit obiectivul celor de la Șoimii Pîncota în stagiunea trecută de Liga a II-a, preluând frâiele din mâna lui Ionuț Popa, după derby-ul cu UTA, de pe 26 martie. 2016. „Avem mare încredere în calitățile profesionale și umane ale domnului Muzsnay. Are sprijin total din partea noastră în realizarea obiectivului, promovarea în Liga 3-a. Are și avantajul de a fi lucrat deja, la Pâncota, cu câțiva dintre jucătorii noștri, credem că este cea mai bună alegere pe care o puteam face”, a anunțat Daniel Cherecheși.
Zsolt Muzsnay (51 de ani) e născut la Cluj, iar cariera de fotbalist și-a împărțit-o între Universitatea Cluj, FC Bihor, Steaua, Fehervar (Ungaria), Antwerp (Belgia) și din nou FC Bihor. A pregătit echipa fanion a județului Bihor în sezonul 2003-2004, a fost secundul lui Cristiano Bergodi la CFR Cluj în Liga 1, iar apoi a coborât până în Liga a IV-a, la Kinder Paleu. A promovat apoi cu Luceafărul Oradea în eșalonul trei, fiind demis de la conducerea acestei echipe înainte cu o etapă de terminarea turului acestei ediții de campionat, lăsând formația pe locul secund. După aventura la Pîncota, a antrenat în Ungaria echipa de tineret-rezerve a proaspetei prim divizionare din țara vecină, Balmazujvaros. Crișul va începe pregătirea pentru noua stagiune a Ligii a 4-a pe 26 iunie, dată până la care conducerea clubului ar trebui să mai completeze lotul și cu alți fotbaliști și, probabil, și cu un antrenor cu portarii. Vă reamintim că primele achi­ziții ale verii sunt fundașul Maghici și mijlocașul Huțanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.