CS Victoria Nădlac a reuşit o performanţă deosebită în actualul sezon al Campionatului Naţional de Mini­volei. Tinerele sportive pregătite de Dorin Vărşăndan au cucerit medalia de argint la turneul final defășurat la Craiova, intrând în posesia titlului de vicecampioane naţionale.
În grupă, Nădlacul a învins Juvenil Braşov şi CSM Bucureşti, pierzând la limită duelul cu Dacia Mioveni. În semifinale, fetele lui Vărşăndan au învins Craiova, după care în ultimul act au cedat în faţa celor de la Dinamo Bucureşti.
vnadlac„Am reuşit imposibilul! 12 fetiţe războinice au luptat pentru prestigiul nostru al tuturor! Le mulţumim pentru această bucurie. Au fost clipe de neuitat, suntem mândri de ele. Mulţumim părinţilor care au fost alături de noi, sponsorilor şi Consiliului Local”, a spus profesorul Dorin Vărşăndan.
Din lotul pregătit de acesta au făcut parte: Jana Konyarik (desemnată cea mai tehnică jucătoare a turneului), Roxana Marton, Haidi Iancău (premiul special),Larisa Cuc, Ina Iuras, Roxana Jancsik, Maya Olariu, Erika Babău, Jelka Frîncă, Adnana Ferencik, Amalia Hîreș, Miruna Lazea.

Recomandările redacției